Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ EGİTİM VAKFI ANKARA ŞUBE BAŞKANI
 Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT, vakıf olarak yapılan ortak çalışmaları önemsediklerini belirterek, her zaman Dulkadiroğlu Belediyesinin yanında olduklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ise sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, ortak projeler hayata geçirmeyi kendilerinin de önemsediğini ifade etti. Başkan Okay, bu çerçevede ülke insanının manevi dinamiklerini zenginleştirerek ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmayı amaç edinen Kahramanmaraş Eğitim Vakfının Ankara’da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinin büyük bir önem arz ettiğini dile getirdi. Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT Kahramanmaraş’tan Ankara’ya gelen öğrencilere ve hemşerilerine gerekli yardım ve desteği sağladıklarını söyledi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Mahmut BEYAZIT ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol