banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR

Çanakkale Savaşı'nın bilinmeyen detaylarını aktaracak sohbetler; 25 Mart 2015, Çarşamba günü saat 14.00'de Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonu'nda üniversite öğrencilerine, saat 19.00'da ise Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde halka yönelik iki oturum halinde düzenlenecek.

Çanakkale Zaferi'nin yüzüncü yılında, savaşı ve kahramanlarını yad eden AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri, ulusal kurtuluş mücadelesine kahramanca müdafaası ile imza atmış bir kente; Kahramanmaraş'a konuk oluyor.

İstiklal madalyasına sahip Kahramanmaraş'ta, gençlere ve halka Çanakkale Savaşı hakkında bilinmeyenleri ve unutulmuş noktaları anlatmaya hazırlanan etkinlik, 25 Mart 2015 Çarşamba günü şehre konuk olacak.

Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Sütçü İmam Üniversitesi'nin desteğiyle düzenlenecek AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Kahramanmaraş Programı; üniversite öğrencileri için Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonu'nda saat 14.00'de, halka yönelik olarak ise Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da iki ayrı oturum halinde gerçekleşecek. Söyleşiler ücretsiz olacak.

AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile birlikte projelendirdiği "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Çanakkale Zaferi'nin destansı hikâyesini ve savaşın bilinmeyenlerini anlatıyor.

Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımıyla düzenlenen sohbetler kapsamında Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi katılımcılarla buluşuyor. Projenin anlatıcısı Talha Uğurluel ise kapanışta kitaplarını imzalıyor.

Şimdiye kadar yaklaşık 10 bin kişiyle buluşan proje; Diyarbakır, Kars, Van, Gaziantep ve Erzurum'un da olduğu pek çok şehri ziyaret edecek.

AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Projesi hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesindeki haberler bölümünden ulaşılabilir, AnadoluJet ve uçuşları hakkında bilgi almak için 444 2 538 numaralı çağrı merkezi aranabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol