Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR ALTYAPISI ANTROPOMETRİK VE PERFORMANS TESTLERİNDEN GEÇİYOR.

 2014-2015 Sezonu için hazırlıklarına Devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor altyapıdan bulunan 1996-2004 doğumlu sporcular Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tesislerinde Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu Bülent Okyaz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Eroğlu başkanlığında Antropometrik  ve Performans testleri yapılarak yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu Bülent Okyaz Yaptığı açıklamada 2014-2015 sezonu için 1996 ve 2004 doğumluların bulunduğu altyapımızda 8 kategoride mücadele edeceğiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile genç oyuncularımızı teste tabi tutuyoruz. Sporcularımıza yapılan testlerimizde futbolcularımızın performanslarınıda görmüş oluyoruz. Testlerimiz her sezon olduğu gibi maçlarımız başlamadan yapıyoruz. Yapmış olduğumuz testler yaklaşık olarak 5 gün sürecek pazartesi günü başladık, Cuma gününe kadar yaklaşık 300 tane genç futbolcumuza bu testleri yapmış olacağız dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tesisleri  içinde bulunan suni çim sahada yapılan testlere Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Bülent Okyaz, Altyapı Hocaları, Ali Gitmiş, Servet Ceren, Mehmet Şeker, Nejdet Bolat, Osman Koca, Mahmut Eflatun ve Şevket Kanadıkırık katılarak futbolcuların performanslarını not aldılar.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol