Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ “Bİ’ DÜNYA UMUT”LANIYOR
 "Bi" Dünya Umut " üyeleri 25-3 Nisan 2019 tarihlerinde Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Çakıroğlu İlk ve Orta Okulu'nda olacak. Beş gün boyunca 30 kişilik "Bi" Dünya Umut gönüllüsü olarak orada Çakıroğlu’nda kalacak olan grup, burada bir takım etkinlikler yapacak.

Konuyla ilgili olarak Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak yaptığı açıklamada: "Türkoğlu ilçemiz Çakıroğlu Mahallesinde "Bi Dünya Umut" topluluğu gönülleri çeşitli etkinlikler yapacaklar. Tüm köy halkının davetli olacağı bir program düzenleyerek tiyatro, açık hava sineması gibi etkinliklerin yanında sınıf içi yapılacak. Platform üyeleri Kardeşlerimizle birlikte bu etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Ardından her"gökyüzü boyama (color-up)" etkinliği gerçekleştirilecek. Platform üyeleri beş gün boyunca Çakıroğlu İlk ve Orta okulu öğrenci ve velileri ile birlikte vakit geçirecekler. " ifadelerine yer verildi.

"Bi" Dünya Umut " topluluğu etkinlik kapsamında yerel yöneticilerini ziyaret edecekler platform üyeleri ayrıca Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfedecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol