Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ ANKARA’DA TANITILACAK
 Ankara dört gün boyunca Kahramanmaraşlıları ağırlayacak.

Kahramanmaraş tanıtım günlerinin Ankara’da yapılacağını belirten Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Remzi Çayır fuara katılımın büyük olacağını, Ankara’da yaşayan Kahramanmaraşlıların ve Ankaralıların aradıkları yöresel her şeyin fuarda mevcut olacağını ifade etti.

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Remzi Çayır fuarın dört gün süreceğini, katılım sağlayan herkesin yöresel ürünleri bulacağını ifade ederek: “28 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinin amacı yöresel ürünlerin yer alması, bu hizmeti hem Ankaralılara hem de Ankara da yaşayan Kahramanmaraşlı hemşerilerimize sunmaktır. Dondurmasından tutunda el sanatlarına, bakır işlemeleri, tekstil kısaca yöresel ürünlerin sergileneceği bütün ürünler yer alacak. Dört gün boyunca dolu dolu geçecek olan fuara bakanlarımız, milletvekillerimiz ve birçok siyasetçilerin katılımı olacaktır.” dedi.

 

Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası (KMTSO) ve REM Fuar Organizasyon öncülüğünde yapılacak olan Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde, çeşitli oyunların ve sürpriz sanatçıların yer alacağını kaydeden Çayır konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kahramanmaraş’ın adını herkesi bilmesi için bu yıl 2. Sini düzenlediğimiz Kahramanmaraş tanıtım günlerine herkesi davet ediyorum. Memleket özlemi çeken hemşerilerimizin ayağına Kahramanmaraş’ı getiriyoruz. Kısaca Ankara, dört gün boyunca Kahramanmaraşlıları ağırlayacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol