banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 KAHRAMAN KENTLİ TURİZMCİLER KSÜ’DE BULUŞTU

KMYO Uygulama Otelinde düzenlenen “Kahraman Kentli Turizmciler Buluşuyor” temalı kokteyle KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, KMYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Temiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Öğretim Görevlileri ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren turizm sektörünün temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

KMYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Temiz yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel değerler yönünden zengin olmasına rağmen yeteri kadar tanıtılamadığını belirterek bu konuda herkese büyük görev düştüğünü ifade etti. Meslek Yüksekokulu olarak turizm sektörüne mezun ettikleri öğrencilerle katkı sunmayı hedeflediklerini söyleyen Temiz, Uygulama Oteli ile ilgili projelerini ve yeni bölümler açılması konusunda çalışmalarının olduğunu kaydetti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ise, “Burada bir araya gelmemizin amacı okulumuzu, öğrencilerimizi tanımak ve turizm sektöründe çalışanlar ile öğrencilerimizin ve öğretim görevlilerimizin birbirini tanımasıdır.” diyerek Turizm ve Otel İşletmeciliği programından mezun olan öğrencileri, Kahramanmaraş’taki turizm firmalarında görmek istediğini söyledi.

Turizm sektör buluşmasının sektör temsilcilerini bir araya getirerek tanışma ortamı sağlamak ve Kahramanmaraş’ın turizm sektöründeki sorunları ve çözüm önerilerin konuşmak olduğunu söyleyen Öğretim Görevlisi Fatih Kazancı, Turizm ve Otel İşletmeciliği programındaki öğrencilere turizm sektörünün ihtiyaçlarına uygun eğitimler verildiğini belirterek Aşçılık programının da açılacağını duyurdu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol