banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KADINLARIMIZ İÇİN PAZAR ÇANTASI
 Sosyal Belediyeciliğin öncüsü ONİKİŞUBAT, hayatın her anında vatandaşlarıyla birlikte olmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği sosyal içerikli çalışmalarıyla vatandaşlarının takdirini toplayan ONİKİŞUBAT, bu kez de kadınlarımıza pazar çantası hediye etti.


ONİKİŞUBAT Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Binevler Pazar Yerini ziyaret ederek, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de hazırlatılan çantaları dağıttı. ONİKİŞUBAT'ın her mahallesinin sosyoekonomik yapısına göre hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Mahçiçek, hemen her alanda farkındalık oluşturacak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Mahçiçek, şöyle konuştu:


"Tabi ki hizmetlerimizi vatandaşlarımızın Sosyoekonomik yapısına göre götürüyoruz. Mesela en son olarak Şehit Abdullah Çavuş ve Selçuklu Mahallelerimizdeki çocuklarımız için sentetik buz pisti yaptık. Orada o gerekliydi. Belki de bu memlekette ilk kez yapılıyordu. Yani ONİKİŞUBAT Belediyesi farkındalık yaratmaya devam ediyor. Şimdi de buradayız. Dar gelirli insanlarımız için pazar çantası dağıtıyoruz. Özellikle hanımefendi kardeşlerimiz, aldıkları meyveleri ellerinde poşetlerle taşımasınlar diye, çok daha rahat kullanabilecekleri pazar çantaları dağıtıyoruz. Bu kabil hizmetlerimiz tabi ki geliştirilerek devam edecek. ONİKİŞUBAT Belediyesi bugüne kadar yaptığı gibi bundan sonra da farkındalık yaratacak projeler üretmeyi sürdürecek."


ÜNAL, TEZGÂHIN ARDINA GEÇİP VATANDAŞA ÜZÜM İKRAM ETTİ

Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise, tezgâhın arkasına geçip vatandaşlara üzüm ikram etti. Ak kadroların her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Ünal, "Burada maksadımız halkımızla birlikte olmamız, onların arasında olmamız. Biz fırsat buldukça her an bir şekilde geliyoruz, vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinliyoruz, sorunlarını alıyoruz. Pazar da vatandaşlarımız ne durumdalar, ne sıkıntılar var, onları görüyoruz. Dolayısıyla ak kadrolar her zaman vatandaşıyla birlikte" dedi.

AK Partili milletvekillerinin vatandaşın yanına gelirken de hizmetleriyle geldiğini söyleyen Ünal, " İşte bize diyorlar ki, 'seçim olduğu için buradasınız.' Hayır, biz her zaman buradayız. Ama biz daha çok kendimizden ziyade hizmetlerimizle geliyoruz. Yani ilçelerimizde ve merkezde milletvekilleri önce hizmetleriyle gelmelidir. Aynı şekilde bizim yerel yönetimlerde belediyelerle ortak yürüttüğümüz birçok proje var. İşte az önce bir açılışta da ifade ettim. Biz belediyeciliği Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Yine Hanefi Bey de Tayyip Beyin yol arkadaşlarından. İlk defa bu hareket, Erdemliler Hareketi başlarken, Tayyip Beyin birlikte yola çıktığı, yol arkadaşlarından birisi. Hem Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı yaptı, şu anda ONİKİŞUBAT Belediye Başkanlığını yapıyor, bir dönem milletvekilliği de var. Dolayısıyla büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız. Biz hem vatandaşlarımızın evinde, sokağında, mahallesinde mutlu olması için, huzur ve güven içerisinde olması için, hem de okul eğitim sağlık ulaştırma bu alanlarda gerekli hizmetleri alması için yerinde vatandaşlarımızla buluşuyor hal hatır soruyoruz." diye konuştu.

2019' KADAR YAPACAĞIMIZ YATIRIMLARIN TUTARI 6 MİLYAR TL

Ziyaretleri esnasında Kahramanmaraş'ta devam eden projeleri de yerinde incelediğini vurgulayan Ünal, 2019 yılına kadar bitirmeyi planladıkları yatırımların tutarının 6 milyar TL olduğunu söyledi. Ünal, şöyle konuştu:

"Yani sağlık yatırımı, eğitim yatırımı, ulaştırma yatırımı, gençlere ve çocuklara dönük her alanda yatırım var. Bunları bir taraftan tamamlamamız gerekiyor.  Türkoğlu'nda, Pazarcık'ta, Elbistan'da devam eden yatırımlar var. Mesela şu anda Elbistan'da 350 yataklı dev bir bölge hastanesi yapılıyor. Aynı şekilde Pazarcık'ta 150 yataklı bir hastane yapıyoruz. Türkoğlu'nda 50 yataklı bir hastane yapıyoruz. Az önce Kahramanmaraş merkezde ONİKİŞUBAT'ta 42 milyon TL'lik yatırımla 3 ayrı okulun tek bir eğitim kampüsünde birleştirdiğimiz Güzel Sanatlar Lisesi, Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi üçünü aynı kampüste birleştiriyoruz. Aynı zamanda bunların yurtları, kapalı spor salonları ile birlikte. Bir taraftan yatırımlarımızı geziyoruz dolaşıyoruz. Bir taraftan da işte böyle vatandaşlarımızla buluşuyoruz. İnşallah Kahramanmaraş'ımızı 2023'e hazırlıyoruz."

Renkli görüntülere sahne olan pazar yeri ziyaretinde sıcak diyaloglar kuran Ünal ve Mahçiçek,vatandaşların, sorun ve taleplerini dinlediler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol