Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 KADINA KALKAN ELLER KIRILMALI!

Saadet Partisi Kadın Kolları, geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Özgecan Aslan ve işkence gören, öldürülen ve taciz edilen kadınlar adına düzenledikleri protesto eyleminde, kadınların feci şekilde öldürülmesini tel’in için toplandılar.

Ulu Camii üzerindeki meydanda bir araya gelen yaklaşık 15 kişilik Kadın Kolları üyeleri, önce acılı aileye sabır ve metanet dilediler, arkasından da Saadet Partisi Genel Merkezince gönderilen bildiriyi okudular.

Kadın kolları Başkanı Fatma Çay’ın okuduğu bildiride, “Özgecan ile yaşadığımız bu acı, toplum olarak nereye gittiğimiz ve neye dönüştüğümüz sorularını akıllarımıza getirmeli ve bu durum idarecilerimizi derin bir düşünceye ve mevcut durumla bir an önce yüzleşmeye sevk etmelidir” dedi, uyuşturucu yaşının 10’lara düştüğünü, kadın cinayetleri sayısında her geçen gün artan rakamdan duydukları kaygıyı dile getirdi” ifadesini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol