Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KADASTRO GÖRMEMİŞ KÖY KALMADI
 23 Mayıs Cuma günü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonundaki Kalite Sistemlerini gözden geçirme toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Çevre il ve ilçelerden tapu ve kadastro müdürleri katılırken, Bölge Müdürü Kemal Taşdemir, merkez ve taşra olmak üzere 18 bini aşkın personelle, 22 tapu ve kadastro bölge müdürlüğü, 957 tapu müdürlüğü ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde birimi olan, yılda ortalama 7 milyon civarında işlem yapan, 20 milyonun üzerinde vatandaşımıza hizmet veren yaygın ve köklü bir kurum olduğunu ifade etti.

Ardından, bölge müdürlüğü olarak bölgelerine bağlı il ve ilçelerdeki yapılanamadana, yatırımlardan bahseden slayt gösterisini misafirlerle paylaştı.


YENİ HİZMET BİNASINA DÜNYA BANKASI DESTEĞİ

Kahramanmaraş ile ilgili olarak da yapılanları anlatan, mevcut Tapu ve Kadastro hizmet binasının yetersizliğinden dem vuran Taşdemir, kente yakışır bir hizmet binası için düğmeye basıldığı müjdesini verdi, bunun için Dünya Bankasının da desteği ile tasdik edilen projenin en kısa sürede hayata geçeceğini ve yeni hizmet binasının en kısa sürede inşaatına başlanacağının altını çizdi.

Binevler yolu üzerindeki yıkılan Bayındırlık Lojmanı arsası üzerine yapılacak olan yeni hizmet binasının da 9 ay içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün İSO 9000 belgesini de aldığını belirttikten sonra, sırasıyla şube müdürlerinden Ahmet Ünal’ın sunumu ve ardından Gülnaz Kartal’ın konuşmaları ile bilgilendirme toplantısı sona erdi.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol