banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

JANDARMA KAÇAKÇILARA AMAN VERMEDİ
 Kahramanmaraş Valiliği İl basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün basın açıklaması ise şöyle: “18 Ağustos 2014 tarihinde alınan duyum üzerine, yapılan istihbari çalışmalar sonucu Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, H.K. isimli şahsın aracında yapılan aramada 11.920 paket kaçak sigara ve 50 adet Samsung marka çeşitli modellerde kaçak cep telefonu ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen kaçak sigara ile cep telefonlarının şüphelisi hakkında işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir.”

 

UYUŞTURUCU İMAL EDEN ŞAHIS YAKALANDI

          Basın açıklamasının devamı ise şu şekilde: “19 Ağustos 2014 günü, Onikişubat İlçesi Selimiye Mahallesinde ikamet eden N.K. isimli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde ihbar alınmıştır. İhbara istinaden Kahramanmaraş İl J.K.lığı ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde yeterli delillere ulaşılmış Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (1030) gram kubar esrar (uyuşturucu) maddesi, (1) adet 7,65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca, (1) adet bu tabancaya ait şarjör, (1) adet 7,65 mm fişek ve (1) adet dijital hassas tartı aleti ele geçirilmiştir. Olayın şüphelisi N.K. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış, suç unsuru malzemelere el konulmuştur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol