Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İYİLİĞE GÖNÜL VEREN 1 MİLYON GÖNÜLLÜ
 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde sizleri de 'İyiliğe Gönül Veren 1 Milyon Gönüllü' sloganıyla davet ediyoruz diyen Kimse Yok Mu, gönüllüleri için bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda gönüllülere ihtiyaç sahiplerinin teşekkürü iletildi ve gönüllü olmak isteyenlere seslenilerek, 'Siz de iyiliğe gönül verin' denildi.

Kimse Yok Mu'nun tüm gönüllü ve bağışçılarına mesajı;

Bizlere güvenen, destekleyen ve sahip çıkan tüm gönüllülerimize...

Dünyanın dört bir yanında yokluk ve yoksullukla mücadele etmek için büyük fedakarlık öyküleri yazdınız. İhtiyaç sahiplerinin gözlerindeki mutluluk sizin de mutluluğunuz oldu. Gözlerinin içi gülsün diye Afrika’dan Asya’ya, Filistin’den Güney Amerika’ya, Bangladeş’ten Yemen’e 113 ülke, 5 kıtada ve tüm Türkiye’de çalışmaya devam ediyorsunuz. Sizden aldığımız enerji ile sizlere layık olmak için biz de daha çok çalışıyoruz. Bugün sizin gününüz. Bugün hepimizin günü! Gönüllü desteği ile 12 yıl önce kurulan Kimse Yok Mu, son iki ayda yaklaşık 140 bin yeni gönüllüsü ile daha da güçlü.

Kendi çocuğuna bakıp adını bile bilmediği bir coğrafyadaki yetimhaneye destek veren sizler sayesinde milyonlarca yetim daha mutlu;

Dünyanın dört bir yanında eğitim hakkı olmayan çocuklara yaptırılan yeni okullar ile geleceğe korkmadan bakan binlerce öğrenci daha umutlu;

Sel, yangın ya da tusunami gibi felaketlerde evini kaybetmiş binlerce aile sizlerin destekleri ile güvenli bir yuvada yaşadıkları için huzurlu;

Gözleri görmeyen bir Afrikalı yapılan ameliyatlarla milyonlarca insan daha aydınlık;

Çocuğuna bir yudum su veremediği için evlatlarını kaybetmekten korkan anneler daha güvenli;

Sizlerle birlikte Kendi ailesini, çocuklarını yardım ettiği ailelerden ayırmayan 'Kardeş Ailelerin' evleri daha sıcak;

Yüz binlerce kişiye verilen afet eğitimleri ile toplumumuz daha bilinçli;

Kısacası Somalili bir yetime aş, Suriyeli bir mülteciye yuva, Sudanlı bir katarakt hastasına umut, Haiti’de hastane, Etiyopya’da okul, ülkemizde binlerce çocuğa eğitim kapılarının sonuna kadar açılması için yaptığınız çalışmalar ile daha yaşanabilir bir dünyaya olan umudumuzu perçinlediniz.

Sizlerin de destekleriyle dünyada 5 milyon kişi daha iyi yaşam şartlarına kavuştu. Sizlerin destekleri ile kurulan Kimse Yok Mu, kurulduğu ilk günden itibaren güven temelini sarsmadı, bundan sonra da sarsmayacak. Özellikle geçtiğimiz 2 ay boyunca bizlere güvendiğiniz, desteğinizle bizlere güç verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bugün 3 milyonun üzerindeki tekil bağışçısı ve yaklaşık 200 bin kayıtlı gönüllümüz ile "Dünyanın herhangi bir bölgesinde ihtiyaç sahibi tek bir insan kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz" sözünü sizlerin verdiği güç ile daha gür söylüyoruz.

Şimdiki hedefimiz 1 milyon gönüllü.. Sizin de bize katılmanız için ellerimizi uzattık, desteğinizi bekliyoruz. Eğitim, sosyal inceleme, tanıtım, lojistik, çağrı merkezi, sosyal medya, sağlık, arama kurtarma, saha yardım alanlarında siz de bizlere destek verebilirsiniz. Sadece 1 dakika ayırarak Kimse Yok Mu kurumsal web sitesi www.kimseyokmu.org.tr adresinden online “Gönüllü Formu”nu doldurarak siz de 'İyiliğe Gönül Verenler'e katılabilirsiniz.

İyi ki varsınız.. Gönüllüler gününüzü kutlar, dünyanın daha yaşanabilir bir yer olması idealini yaşatmak için çalışmalarınıza devam etmenizi dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol