banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’DEN BİR İDDİA; AFŞİN’DE SKANDAL!

Vatandaşın geçinmekte zorlandığı Covid-19 sürecinde iş bulmak isteyen Afşin halkı belediyeden ve termik santralden geri çevrildi.

Termik santral ve belediyeye iş başvurusu yapmak isteyenlere Ak Parti üyesi olup olmadıkları soruluyor, vatandaşın partiye üye olmaması durumunda üye olmaları gerektiği söyleniyor.

ÜYE OLMADAN İŞ YOK!

Ak Parti’nin yönettiği Afşin Belediyesinin başlattığı kampanya vatandaşları zor durumda bıraktı.  İş bulmak isteyen vatandaşlara Ak Parti üyesi olma zorunluluğu tutuldu. Üye olmadan iş veremeyeceklerini belirten belediye büyük bir skandala imza attı.

Gün geçtikçe işsizliğin arttığı Türkiye’de yönetimin vatandaşa istihdam sağlaması gerekirken iktidar belediyeler skandala imza attı.

Geçirilen zor süreçte kendi siyasi çıkarlarını düşünen ve vatandaştan uzak bir yönetim sistemiyle Türkiye’de yaşamaya çalışıyoruz.

Ülkenin ve vatandaşın kaderini, tek bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştıran Çelikler Holding ve Afşin Belediyesi memleketimizin yanında olmadı, vatandaşımıza sahip çıkmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol