Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’DEN BASINA TEŞEKKÜR!

Parti basın ve medya başkanlığından sorumlu İrem Kazancı Çınar tarafından gönderilen açıklamada; “Sizlerin ramazan ayında bizleri bu güzel programda yalnız bırakmaması birlik beraberlik açısından son derece kıymetli ve önemliydi. Samimi geçen bu organizasyonda katılımlarından dolayı Sosyal Medya Başkanımız Hamdi ATLAMA, Kadın Politikaları Başkanımız  Ayla Çiftçi , Teşkilat Başkanımız Süleyman Tekerek‘e ve diğer tüm il başkan yardımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

                Basınımızın içten sordukları sorulara başkanımızın cevapları iktidar yolundaki kararlılığımızı bir kez daha ön plana çıkardı. Şuana kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi veren başkanımız aynı zamanda İYİ Partimizin kamuoyu araştırma şirketleri tarafından periyodik olarak yukarı doğru nasıl çıktığımızı ve bu çıkışım devam ettiğinden bahsetti.

                Son dönemde İl ve İl Yönetiminde bulunan başkanlıkların sahada sürekli çalışmalar yaptıklarından bahseden başkanımız etkinliklerimizin artarak devam ettiğini vurguladı.    

                Basın mensuplarının röportajlarının ve fotoğraf çekimlerinin ardından programımıza katılan ve bizi kırmayan güzide basınımızın ayrılmalarıyla son buldu.

                Davetimizin sıcak ve samimi bir ortamda geçmesi bizler için çok önemliydi ve daha iyisini yapmak için sürekli çalıştığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Daha güzel günlerde, organizasyonlarda görüşmek üzere!” ifadelerine yer verildi.

                                                                                                                                            

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol