banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ, KENT BASINIYLA BULUŞTU!

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, kentte görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programa İl Başkanı Ahmet Çabukel’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, İl Teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek, İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi, İYİ Parti Kahramanmaraş Sosyal Medya Başkanı Hamdi Atlama ve İrem Kazancı Çınar, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ile Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk katıldı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen programda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Çabukel, iktidar yolundaki kararlılıklarına dikkat çekti. Şu ana kadar yaptıkları çalışmalardan da bahseden Çabukel, İyi Parti’nin kamuoyu araştırma şirketleri tarafından yapılan araştırmalarda periyodik olarak yukarı doğru çıktığını ve bu çıkışın devam ettiğini söyledi. Ayrıca, Çabukel, son dönemde İyi Parti İl ve İlçe teşkilatının sahada sürekli çalışmalar yaptığını anlatarak, etkinliklerin artarak devam ettiğini vurguladı.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol