banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İYİ OYUN, SONUÇ KÖTÜ;  1 - 3
 Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesini Centone Karagümrük ile 12 Şubat Stadyumunda oynayan Kahramanmaraşspor, iyi mücadele ettiği karşılaşmada bu mücadelesini skora yansıtamadı. Ligde kendi saha ve seyircisi önünde galibiyeti bulunmayan Kahramanmaraşspor, kupada da taraftarının yüzünü güldüremedi.

 Hafta içi olmasına rağmen taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Kahramanmaraşspor ortaya koyduğu futbol ile takdir topladı. Ancak bu güzel oyununu son vuruşlara yansıtamayan kırmızı-beyazlılar, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısının 45’inci dakikasında rakibin golü gelirken, bu gole karşılık ise bir dakika sonra geldi. Onur Berber’in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Ramazan topu ağlarla buluştururken, ilk yarı da 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GELEN GOLLER!

 Taraftarının da büyük desteği ile ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Kahramanmaraşspor, Tayfun, Onur ve Tufan ile net pozisyonları değerlendiremedi. Kırmızı-beyazlıların golü bulamaması rakibin direncini artırırken, dakikalar 71’e geldiğinde Halil Karagümrük’ü öne geçiren golü kaydetti. Bu gol Kahramanmaraşspor’un gardını düşürürken, rakibin direncini iyice artırdı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında yine Onur ve Tayfun ile net pozisyonlar yakalayan Akdeniz aslanı, bu pozisyonları da gole çeviremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna giren Serdar farkı ikiye taşıyan golü 90+1’de kaydetti ve maç 3-1 sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol