Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İTFAİYE’DEN FABRİKA TEMSİLCİLERİNE SEMİNER

 Konu ile ilgili olarak İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada: “ 20 Mayıs 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda ve iki oturum halinde gerçekleştirilen seminere, ilimizde faaliyet gösteren fabrikalardan yönetici, müdür, müdür yardımcısı ve iş sağlığı-güvenliği uzmanı pozisyonunda 135 davetli katıldı.

‘’Sanayi yangınları, patlamalar ve yangın yerindeki tehlikeli kimyasallar’’ konulu seminerde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Karabörk, İtfaiye Dairesi Başkanımız Cahit Küçükönder ve AKOM Önleme-Eğitim Şube Müdürümüz İbrahim Çataltaş konuşma yaptılar. İlimizdeki fabrikalarda özellikle son beş yılda meydana gelen fabrika yangınları ve patlamaların, video ve slaytlar eşliğinde bütün detaylarıyla ele alındığı seminerde iş yerindeki yangın tedbirleri ve iş yeri yangın personelinin donanımı ve olası yangınlarda erken müdahalesinin önemi üzerinde duruldu.


Katılımcılar, yaklaşık 6 saat süren seminerden sonra itfaiye hizmet binasını gezdiler, araç ve gereçler hakkında bilgiler aldılar.

İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada; sanayileşmenin hızla arttığı ilimizde,  bilgilendirme seminerlerinin ve fabrikalarla eğitim-tatbikatlar konusunda işbirliğinin periyodik olarak devam edeceği bildirildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol