Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İTFAİYEDEN ABATEKS VE MİDAŞ’TA EĞİTİM
 Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 2012 yılında başlatılan ve itfaiye eğitmenleri tarafından aralıksız devam ettirilen ’’Yangın Güvenliği ve Tedbirleri Farkındalık Eğitimi’’ projesi kapsamında , Abateks ve Midaş Tekstil’de iki günlük eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi.

İtfaiye eğitmenlerinden İbrahim Çataltaş, Zekeriyya Kalmış, Ali Güler ve Mustafa Kalay tarafından yapılan sunumlarda , yangın türleri, yangın tedbirleri, yangına hızlı ve etkili ilk müdahale ve zamanında tahliyenin önemi ve yangına müdahale araç-gereçlerinin kullanılışı anlatıldı.Ardından soru-cevap bölümüne geçildi.İtfaiye eğitmenlerimiz, yaptıkları sunumlardan sonra, fabrikaların yangın söndürme birimlerinde görevli personele tatbikat yaptırdı.

İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, eğitim projesi kapsamında, şehrimizde 40.000’den fazla kişiye ulaşıldığı, okul ve fabrikalarla işbirliği içerisinde en az 100.000 kişiye ulaşılmasının hedeflendiği belirtildi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol