banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

“İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ BÖLGENİN EN DONANIMLISI”
 Başkan Poyraz’ın mesajı: “Her türlü doğal afet, yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum. Kahramanmaraş Belediyesi olarak İtfaiye Teşkilatımızın altyapısı, donanımı ve organizasyonu daha da güçlendirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda gerek teçhizat, gerekse donanım bakımından bölgenin en iyi itfaiye teşkilatından birisine sahibiz.

Bir yandan İtfaiye Müdürlüğü makine ve araç parkını genişletirken diğer yandan da düzenlenen eğitim seminerleri ile personelin teknik becerilerini arttırıyoruz. Bu vesile ile özverili bir şekilde çalışarak görevlerini yerine getiren İtfaiye Teşkilatımızın İtfaiyecilik Haftası'nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol