banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. SAMİ ÖZGÜL:
 Prof. Dr. Sami Özgül, bayramların, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren müstesna günler olduğunu ifade ederek, kırgınlıkların ve dargınlıkların bayram vesilesiyle son bulması dileğinde bulundu. Özgül, şunları kaydetti:

"Mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakıp, bir kez daha bayrama ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Elbette bayramlar, kalpleri birbirine yakınlaştıran çok özel günlerdir. Bu düşünceden hareketle; sevgi ve saygının, dayanışmanın pekiştiği, tüm kırgınların birbiriyle kucaklaştığı bir bayram geçirmeyi yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun."

Mesajında, güvenlik güçlerine de şükran duygularını dile getiren Özgül, "Bizlerin bayramı huzur ve güven ortamında geçirmesi için, mücadele eden, canlarını ortaya koyan  asker ve polislerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Bugün bizler ailelerimizle bayram yapabiliyorsak, bunu hiç kuşkusuz onlara borçluyuz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Son olarak, Bayramda yolculuk yapan tüm sürücülerimizi de dikkatli olmaya çağırıyor, bu saadet günlerini hüzne dönüştürmemelerini diliyorum"  ifadelerine yer verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol