Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

İSTİKLAL PARKI AÇILDI
 Açılış töreni öncesi mahalle halkıyla birlikte kahvaltı yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.

Edilen duanın ardından bir açıklama yapan Mahçiçek, "Sabah programımızı beraber yapıp, komşularımızla buluşalım istedik. Aylarca birbirini görmeyen komşularımız burada beraber oldu. İşte birlikteliğin ve bir arada bulunmanın güzellikleri. Bu programları geliştirerek devam ettireceğiz. İnsanlarımızla, halkımızla elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar beraber olmaya devam edeceğiz. Buraya spor aletleri koyduk. Spor yapıp daha sağlıklı olacağız. Bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ama eksiklerimiz olabilir, bunları da yaşayarak göreceğiz" diye konuştu.

BİZ BUNLARIN HİÇBİRİNİ GÖRMEDİK





Ardından Başkan Mahçiçek, arkadaşları ile İstiklal Parkı'nın açılış kurdelesini keserek hizmete açtı, mahalle sakinleri ve basın mensupları ile parkı gezdi, gazeteci Mehmet Fiskeci’nin; “Sayın başkanım, siz de çocukken böyle salıncaklara, oyuncaklara bindiniz mi?” sorusu üzerine, “Bizim zamanımızda bunlar yoktu. Tahtadan yapılma arabayı bulursak sevinirdik. Şimdiki nesil, şimdiki çocuklar valla çok şanslı” şeklinde cevap verdi.



MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR!

Başkan Mahçiçek, mahallerine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar ise, belediye yönetimin çalışmalarını takdir ettiklerini söylediler.





Park açılışına ayrıca, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, İstiklal Mah. Muhtarı Ahmet Kırkgeçit, belediye meclis üyeleri ile bin’e yakın mahalle sakini katıldı.  






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol