Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

İSTİKLAL İLKOKULU 23 NİSAN’I MAHALLELİYLE COŞKUYLA KUTLADI
 Kentin en eski okullarından birisi olan Kurtuluş Mahallesinde bulunan İstiklal İlk Okulunda 23 Nisan coşkusu okula sığmadı. Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından düzenlenen kutlama programında öğrenciler kendi bayramları olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik programını yapılan etkinliklerle doyasıya eğlenerek kutladı.

İstiklal İlkokulunda 23 Nisan coşkusu Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Habib Babaoğlu’nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başladı.  Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından yapılan yarışmalarla coşku doruğa çıktı. Yarışmalarda derecece giren öğrencilere ödülleri öğretmenleri, okul aile birliği ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Necati Namlı tarafından verildi.

Yarışmaların hemen akabinde davul zurna eşliğinde öğretmenler, öğrenciler, veliler ve mahalleliler halaylar ve oyunlarla 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşarken veliler ve mahallede yaşayan yüzlerce vatandaş İstiklal İlkokulunda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol