banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
 İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş programı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilimizi teşrifi ile Eğitim alanında; 13 Okul ve 187 Dersliğin, Kültür alanında; 1 Cami Restorasyonunun, Ulaştırma alanında; Kahramanmaraş-Göksun yolundaki 14 km. BSK Bölünmüş yol, 6 km. Tek Yol, 3 adet Tünel, 2 adet Viyadük, 2 adet Kavşak Köprüsü, Tarım alanında; Kılavuzlu Sulaması 1. Kısım, Gölet Sulamaları, Besi Üretim Tesisleri, Çelik Silo Yapımlarının, Enerji alanında; Termik Santrali Atölye Binaları ve Laboratuar Binasının, Konut ve Kamu binaları alanında; Sosyal konutlar ve Kamu Hizmet Binalarının ve Belediye yatırımları alanında;  Alt Yapı, Park, Toplu Konut ve Sosyal tesisler olmak üzere 1.658.448.362 TL lik maliyete sahip 170 tesisin toplu açılışı yapacaklardır.

Tüm halkımız 22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17.30’da Müftülük Meydanı’nda yapılacak olan toplu açılış törenine davetlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol