Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL’DA TÜRKOĞLULAR MEVLİTTEYDİ!

Erkek ve Kadınlar olarak iki ayrı 550’şer kişilik salonda gerçekleşen programda merhume Elife Parlak ruhuna Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif hediye edildi. Misafirlere gül şerbeti, etli pilav ve ayran ikram edildi.

Bahçelievler Molla Gürani Camii’nde icra edilen ve programda İstanbul Büyükşehir belediyesi mescitleri imamlarından Şaban Coşkun ve Ekibi tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerifi okundu, hep birlikte dualar edildi.

Ayrıca programa Bahçelievler Belediyesi eski Başkanvekili hemşehrimiz avukat Mevlit Uyan, Afşinder Başkanı mali müşavir Ahmet Ardıç, Alkayaoğlu Dernek Başkanı eğitimci Hasan Yıldız, Andırın Dernek başkan yardımcısı İbrahim Boztaş, 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı, Ekinözü Dernek başkanı Hamdi Ücük ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz katıldı.

İstanbul da madeni yağ sektöründe oilmarkt.com markasıyla önemli sanayicileri arasında yer alan Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinden MARAŞFED Genel Başkanvekili ve Türkoğlu Dernek başkanı Cafer Parlak ve kardeşleri Fevzi,Nebi,Muharrem ve Mehmet Parlak İstanbul’un dört bir yanından mevlid-i şerif programlarına teşrif eden herkese teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol