banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL'DA KAHRAMANMARAŞ PİKNİĞİ VARDI!.
 Kahramanmaraşlılar Kurban Öncesi Bayram Etti.

Gurbette yaşayan Kahramanmaraşlılar memleket hasretini yaşadıkları illerdeki hemşehri derneklerinin birlik, beraberlik, muhabbet ve uhuvvete vesile olma gayretiyle yaptıkları organizasyonlarda gidermekte. Dün İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlılar, Andırınlılar Derneğimizin bayram arifesinde Kemerburgaz Ormanlarında Kurt Kemeri Piknik ve Mesire alanında organizasyonu yaptığı Andırınlılar Geleneksel Piknik Şöleninin 10.’sun da bir araya geldi.

 

İstanbul’da Kahramanmaraş Andırınlılar başta olmak üzere şehrimizin dört bir yanından hemşehrimiz ‘Andırınlılar Geleneksel Piknik Şöleni’nin 10.’unda sabahın erken saatlerinde Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Ormanları Ayvaz Bendi Kurt Kemeri Sosyal Tesisleri yanı başında piknik ve mesire alanında İstanbul’un önemli noktalarından kaldırılan otobüs ve özel araçları ile piknik alanına ulaştı. Sabah saat 06.30 da hem birlikte kahvaltı yapan hemşehrilerimiz Türkoğlulu Şen Çalar Kardeşler davul zurna ekibinin oyun havalarıyla eğlendi, coştu ve yılın yorgunluğunu stresini attı.

 

Bizzati davet edilmiş olmalarına rağmen milletin vekillerinin icabet etmediği İstanbul Kahramanmaraşlılar Geleneksel Pikniğine Kurban Bayramı arifesinde 600 civarında hemşerimiz katıldı. Ortak ses; biz bugün aramızda vekillerimizi, belediye başkanlarımızı da görmek isterdik idi. Kahramanmaraş 46 TV mikrofonuna konuşan İstanbul Andırınlılar Dernek Başkanı Hamdi Çam; bugün burada bayram arifesinde bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize şehrimizin tüm basın mensuplarına, İstanbul’da faaliyet gösteren tüm dernek başkanlarına teşekkür etti.

 

Başkan Hamdi Çam;” Bilhassa teşrifleriyle onur duyduğumuz Bahçelievler Belediyesi Başkanvekili Sayın Mevlit Uyan, Maraşfed ve Afşinder Başkanım Ahmet Ardıç, Elbistander başkanım Ş.Hamit Güneş, Afşin Arıtaş Dernek Başkanım Adem Çelik, Türkoğlu Dernek Başkanım Cafer Parlak ve Başkan Yardımcısı Aysel Kadıoğlu, Tatlıder Başkan Yardımcısı Cuma Bahçe ve siz 46 TV ile birlikte bizlerin sesi olan Eyüp Kadir Kılcı aracılığıyla tüm Kahramanmaraş basın kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Biz artık Andırınlılar Derneği olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dernek programlarımıza davet edeceğiz. Teşrif etmeyenleri unutmayacağız. Tirşik Şölenimizde 500 metre mesafe de olanda, bugün piknik yaptığımız gün ve öncesinde İstanbul da olan milletin vekilleri de; hemşehrilerimizle bir arada olmaktan kaçındılar. Biz notumuzu, mesajımızı aldık, dedi.

 

İstanbul’da Kahramanmaraşlılar pikniğinde Maraş Tarhanası ve Alpedo Maraş Dondurması ikramı yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol