banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL’DA BULAMADIĞI AŞKINI MARAŞ’TA BULDU
 TRT 1’de yayınlanan 7 güzel adam dizisinin çekimlerin yapıldığı Kayabaşı Camisi karşısındaki Kocabaş Konağında, çekimler sırasında, sette tanıştığı Maraşlı kıza aşık olan genç yönetmen İbrahim Asutay (31) bugüne kadar evliliği düşünmediğini, ancak gerçek sevgisini,  gerçek aşkını çekimler sırasında bulduğunu söyledi.

“Görevim ve işim nedeniyle Türkiye’nin çeşitli bölgelerine gidiyoruz. İşimiz kolay değil. Bu güne kadarda evlilik aklımda fikrimde yoktu, ancak sette tanıdığım güzel gözlü kız, benim hayatımı değiştirdi. Evliliğe olan bakış açım Maraş’ta değişti” diyen Asutay, kızı görür görmez aşık olduğunu belirterek, evlilik ve aşkı ile ilgili olarak da şunları söyledi; “Sette tanıştığım, çay ısmarladığım kızın evini buldum. Babasının karşısına çıkıp, herkes şaşkınlık içindeyken, üstelik de babası itikat sahibi, mutaassıp bir aile reisi iken, kızlarına talip olduğumu söyledim. Baba hayretler ve şaşkınlık içinde iken bana, ‘senin ailen yok mu?’ diye sorunca, ailemin sonra geleceğini belirttim. Kızın babası, benim evliliğe ciddi bakışımı, kararlı oluşumdan ötürü tamam deyince, sevinçten uçacak gibi oldum” diye konuştu.

DİZİYE 20 GÜN ARA VE MARAŞ’TA İŞ

Gazetemizde çıkan ‘Maraş’ın kızları evde kaldı’ haberine nazire yaparcasına,  gönlünü kaptırdığı Maraşlı kızla evlenebilme sevinç ve heyecanına kapılan Asutay, “O iddiaya katılmıyorum. Maraş’ın kızları çok güzel, çok yer gezdim, gördüm, Maraş’ın kızları kadar eşine,  arkadaşlarına ve çevresine saygılı insanlar görmedim” dedi ve dizi için verilen 20 günlük araya rağmen memleketi İstanbul’a gitmediğini, gönlünü kaptırdığı kızı yalnız bırakmamak için, Kahramanmaraş’ta iş bulup çalıştığını sözlerine ekledi.

Asutay, 11 Ağustos’ta nişanladığı birlikteliğini Ekim ayı ortalarında evliliğe taşıyacak.

KİMLİK GAZETESİ olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol