banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İŞ ADAMI KURTUL YAPTIRDIĞI FAKÜLTENİN İNŞAATINI GEZDİ
 Birlikte gezdikleri binada İşadamı Kurtul, yaklaşık yüzde 70’i tamamlanan bina ile ilgili bilgi verdi. Yıl sonuna kadar mutlaka açılışının yapılacağını ancak tüm çalışmalarının önümüzde ki eğitim öğretim yılına yetiştirmek olduğunu ve bunun için gayret sarf ettiklerini dile getiren İş adamı Kurtul Fakülte ile ilgili şu bilgileri verdi: “ İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi zemin ile birlikte 4 katlı bir bina olacak. Zemin katında Kütüphane, kantin, öğrenci işleri, arşiv, bay-bayan mescidi ve öğretim görevlisi odaları, diğer katlarda ise Sınıflar, Seminer odaları, Dekan, Dekan Yardımcısı, Sekreter ve yine Öğretim görevlisi odaları olacak. Çabalarımız Fakültemizi 2014 Eylül ya da Ekim ayına yani 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirmek ancak bazen istemediğimiz sorunlarda çıkabiliyor ama Allah izin verirse her halükarda fakültemiz 2014 yılında açılacak” dedi.

Geziden sonra misafirini makamında ağırlayan KSÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan ise: “Sayın Kurtul her zaman üniversitemizin yanında bunu biliyoruz ve yaptığı bu hizmetlerden ötürü kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. İnanıyoruz ki Sayın Kurtul’un yaptığı bu hizmetler örnek olacak ve inşallah Kahramanmaraş’ımızın gözbebeği üniversitemizi elbirliği ile üniversiteler arasında hak ettiği yere getireceğiz” dedi.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol