banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İNSAN KAYNAKLARIN’DA ÖRNEK BİR ŞİRKET KİPAŞ HOLDİNG
 3 yıldır geleneksel olarak tekrarlanan fuara Kahramanmaraş’ta ki işletme ve işveren temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları katıldı.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, meslek lisesi öğrencileri, mezun durumda ki lise ve üniversiteliler ve birçok vatandaş fuara gelerek şirketler hakkında bilgi aldılar ve gelecekleri adına iş başvurusunda bulundular.


Kamif’e KİPAŞ Damgası; En Çok İstihdam Sağlayan Şirket Ödülü KİPAŞ Holding’e

Kahramanmaraş’ın tek Holding’i durumunda ki KİPAŞ Holding’de bu fuarda yerini aldı.

Kahramanmaraş’ta en çok istihdam sağlayan şirket ödülünü Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Erkan Bulgan’ın elinden alan KİPAŞ Holding Personel Müdürü Sedat Kazancı yaptığı açıklamada;



“Biz KİPAŞ Holding olarak yatırımlarımıza ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Şu an Holding olarak 8 bine yakın çalışanımızla en çok istihdam sağlayan şirket konumundayız. Bu sayının ileri ki zamanlarda kat be kat artması temennisindeyiz. Bu ödülü aldığımız için Tüm KİPAŞ Holding Ailesi olarak başta Kahramanmaraş Valimiz ve Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürümüz olmak üzere tüm emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarına ve katılımcı şirketlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İNSAN BİR KAYNAK DEĞİL EŞSİZ BİR DEĞERDİR!

Ayrıca Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce tarafından KİPAŞ Holding İnsan Kaynakları Departmanı’na teşekkür belgesi takdim edildi.

Fuara katılan ve KİPAŞ Holding İnsan Kaynakları Departmanı adına bilgilendirme yapan Mesut Türk ise; Fuar boyunca birçok kişiye KİPAŞ Holding adına tanıtıcı broşürler dağıtıldığını ve KİPAŞ Holding şirketleri hakkında bilgi verilerek birçok iş başvurusu aldıklarını belirterek şunları ifade etti;

“Biz KİPAŞ Holding olarak çalışanlarımıza birer kaynak değil bir değer olarak bakmaktayız. İnsan onuru ve emeği KİPAŞ Holding’i bu seviyelere getiren en büyük değerlerden biridir. Kaynak, var olan bir şeyi kullanıp, tüketerek bir kenara bırakılmasını ifade eder. Oysa insan kullanılan ve tüketilen bir kaynak olmadığı gibi ona yatırım yapılması gereken eşsiz bir” değerdir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol