banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ İFTARDA BULUŞTU
 25 Haziran cumartesi günü, Üngüt kavşağındaki Hanedan Et Lokantasındaki iftara inşaat mühendisleri odası üyeleri ve eşleri katılırken, ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Şener Yener, Makine Mühendisleri Odası Başkanı eski belediye başkanı Hacı Ali Özal, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Kuruçay, belediye meclis üyeleri katılırken, iftar yemeği duasını Diyanetten emekli Nurullah Demir yaptı.

ADANA’YA RAĞMEN…

Bu yıl 4. düzenlenmen geleneksel iftar programında konuşan, biraz da sitemkar cümleler sarf eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İnş.Müh. Hanifi Toptaş, bağlı oldukları Adana İnşaat Mühendisleri Odasının yasaklama, dayatma ısrarına rağmen imkanları ile iftar programları yanında, bazı etkinliklere de imza attıklarını, atacaklarını söyledi, birlik ve beraberliğin ruhunda olan Ramazan ayının tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Yönetimde birkaç isim değişikliğine gittiklerini de belirten Başkan Hanifi Toptaş, yeni dönemde de kendilerinin başkanlığında yönetimin devam etme kararına da değindi, birlikte görev yaptığı ve yapacağı arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Toptaş, 5 kişiden oluşan yönetim ile bundan böyle de çeşitli organizasyonları hayata geçireceklerinin altını çizdi.

MESLEKTE 40 YILINI DOLDURANLARA ONUR ÖDÜLÜ

İftarın açılması ve konuşmaların ardından, mesleğe yıllarını veren inşaat mühendisi üyelere plaketleri verildi. Başkan Toptaş; “Mesleğine bir ömür vermişi abilerime bu ödülü v ermekten gurur duyuyorum” derken, bu etkinliğin-organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan Çimko Beton ve Master Beton firma temsilcilerine de teşekkür etti.

Meslekte 40 yılını dolduran Yusuf Ziya Erdoğan, Metin Hurşitoğlu, Mustafa Sağer’e onur ödülleri verilirken, Çimko Beton temsilcisi Mahmut Aksüyek ile, Master Beton temsilcisi Metin Ağdur’a teşekkür ile iftar programı sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol