Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

İNCİ KONUKOĞLU CAMİİ İBADETE AÇILDI
Prof. Dr. Görmez, “Hayırseverliği ile bilinen ve tanınan Konukoğlu Ailesinin güzel bir hizmetine tanıklıktan dolayı mutluyum” dedi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu veŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katıldığı törende konuşan Prof. Dr. Görmez, Konukoğlu Ailesinin, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun tanımı ile öbür dünyaya yeni bir EFT işlemi yaptığını söyledi.

Hayır işlerini Abdulkadir Konukoğlu’nun “öbür dünyaya EFT” işlemi olarak tanımladığını anımsatan Prof. Dr. Görmez, bu tanımı değişik konuşmalarda paylaştığının altını çizdi.

 

İnsanların gönül dünyasını imar etmedikten sonra dünyayı imar edemeyeceklerine vurgu yapan Prof. Dr. Görmez, “Gönül dünyası camilerde imar edilir. Camiler sadece ibadet merkezleri değildir. Camiler bilgi merkezleridir, sevgi merkezleridir. Sevgi için insanlar safları sıklaştırmalı, birbirlerinden haberdar olmalı” diye konuştu.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da İnci Konukoğlu Camii’nin ibadete açılan 13’ncü camileri olduğunu, iki cami inşaatının ise devam ettiğini kaydetti.

Adına Camii inşa edilen İnci Konukoğlu, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun eşi Ülgen Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’nun da katıldığı törende, dualar eşliğinde cami ibadete açıldı. Tören sırasında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na, “İyilik Ödülü” takdim etti.

 

İNCİ KONUKOĞLU CAMİİ

Osmangazi Mahallesi’nde, 4 bin 578 metrekare arsada 770 metrekare oturma alanı üzerine iki minareli olarak inşa edilen İnci Konukoğlu Camii, yaklaşık 1.500 cemaat kapasitesine sahip. Kubbe çapı 12.40 metre olan camide 2 lojman, bir şadırvan, bir engelli asansörü bulunuyor, yerden ve klima sistemi ısıtma yapılıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol