Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İNCE; UZUN ADAMIN SON ÇIRPINIŞLARI YAPMASI GEREKEN HERŞEYİ YAPIYOR
 “O uzun adamın son çırpınışları bunlar, yapmaması gereken herşeyi yapıyor. Türkiye'nin hitler dönemi yaşadığını herkes görüyor. Bu tür yasaklarla bu işler olmaz. Herşeyi yasakla mektup yazar yine haberleşiriz, mektubu yasakla, dumanla haberleşiriz eğer ki onu da engellersen posta güvercini buluruz, hırsızlıkları, yolsuzlukları posta güverciniyle yollarız. Onu da engellersen yürüyerek gideriz. Bakın kaç tane başbakan geldi geçti, kimseye bu ülkenin halkı hırsız diye bağırmadı. Neden hırsız diye bağırıyor bu ülkenin gençleri...Bunu kendine sorması lazım. Çünkü bu adam 15 yaşında ki çocuktan terörist çıkartan adam çünkü bu adam 15 yaşında ki çocuk öldükten sonra ailesine baş sağlığı dileyemeyecek kadar yüzsüz bir adam." Dedi.

Daha sonra CHP milletvekili Durdu ÖZPOLAT ,CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Ünal ATEŞ,CHP il başkanı Esat ŞENGÜL  ve yöneticilerle  pazarcığa geçen ince  Pazarcıkta 7000 kişilik bir kalabalığa hitap etti.


Sayın İnce Pazarcık'da ki mitingde ise şöyle konuştu. "Yandaşları kefenlere büründü, 30 Mart'ın sonunda yüce divan bölündü. Yolda gelirken bu uzun adamın resimlerini asmışlar, yanına da şöyle yazmışlar, "Milli irade, başı dik" doğru söylüyorlar başı dik, boğazına kadar rüşvet boğazına kadar yolsuzluk, boğazına kadar para olduğu için mecburen başı dik oluyor. Ben diyor, safmışım, bu cemaat beni kandırdı, yav saf adamda başbakan olur mu hiç.

45'in üstünde olanlar bunu hatırlar. Çocukluğumuzda televizyon yeni çıkmışdı, bir reklam vardı. "Bisküvi denince akla her an onun adı gelir." hatırlıyor musunuz? demek ki sizde aynı şeyi hatırlıyorsunuz hırsız deyince. Ne tesadüf Yalova'da da böyle hatırlıyorlar, Artvin' de, Mersin'de de Edirne'de de.


Türkiye'nin 3Y sorunu vardı. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar vardı. Bunları kaldıracaz, diye başa geldiler, bunları katmerledikleri gibi yanına 2Y daha eklediler. Yüzsüzlük ve yalan. Bunlar yüzsüz! Bunlar bizim çocuklarımıza TOMA ile saldırdılar, kendi çocuklarına tomarla dolar verdiler. Bunlar cüzdanı kabarık vicdanı şımarık adamlar. El birliğiyle kurtulacağız bunlardan...Hazır bugün de öğrencilerimiz sınavı varken ben de o uzun adamın sınav sonuçlarını açıklayayım. "Beden eğitimi... Spor dedi At' dan düştü, tarih.... bunun önünde bir pronter var, ona bakarak akıcı konuşmaya çalışıyor. Bir gün bu pronter bozuldu. O sırada da tarih konuşuyordu ve şöyle seslendi. "Ey!! Benim milletim 1071'de Alparslan'a gülle gülle saldırırken, Alparslan ona Allah Allah saldırdı dedi." Ee adam 1071'de top yok ki , gülle gülle saldırsın. Tarih'te 0. 3 gün önce İzmir'de İzmirlilere söylediği şey " Ey Akdeniz'in incisi İzmir" Cografya'da 0. Türkçe!! 60 yaşına gelmiş hala CHP'ye cehape diyor, Türkçe de 0. Feslsefe, mantık doğuştan 0. Peki Din Kültürü Ahlak bilgisi, berbat!! Yalan bunda, dolan bunda, hırsızlık bunda. Bu ders yıldızlı sıfır. Şimdi diceksiniz ki sen ne kadar sıfırcı hocası. Notu olan dersi de var, var var. Yabancı dil "one minute" demesini biliyor bu ders notu 1. Şimdi gençlere soruyorum. Bir adamın karnesi baştan aşağı sıfır ise senenin sonunda buna ne verilir...Tasdikname...Tasdiknameyide 30 Mart'da verecez.

Bu ülkenin kuruluşunda da Cumhuriyet Halk Partisi vardı, kurtuluşunda var olacaz.

Helal olsun size sağ olun...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol