Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ILICA’YA İLGİ ŞART!

 

Temizlik bunların başında iken,  özellikle kenar taraflarda, yol üzerlerindeki otların insan boyuna gelmesi, bir kıvılcım ile büyük yangınlara davetiye çıkartılması kaçınılmaz iken, mahallenin en işlek caddesinin kilit parke ile örülmesi, Ilıca halkı kadar bu mahalleye tatile gelen misafirleri de sevindirdi.

Yol üzerlerinde kesilip bırakılan, bir türlü kaldırılmayan ağaç kesintileri ve otlar büyük tehlike oluştururken, mahalle içinin temizliğinin de yeteri kadar yapılmadığı görüşünü ileri süren mahalle sakinleri ve misafirler, esnafın da fiyatları keyfine göre düzenlediğinden ve pahalılıktan yakındılar.

Bir denetim mekanizmasının oluşturulması gerektiğini hatırlatan mahalle sakinleri ve sağlık turizmi için gelen misafirler, ilgisizlik ve pahalılık nedeniyle mahalleye gelenlerin sayısında azalma olduğunu, bunun da mahalle için hiç de iyi sonuçlar vermeyeceği görüşünü ileri sürdüler.

AVNİ DOĞAN PARKI YENİLENMELİ

Onikişubat belediyesinin, 30 Mart mahalli seçimlerinden hemen sonra Konur yolu üzerinde yaptığı mükemmel parktan sonra, mahallenin girişindeki Avni Doğan parkının da ıslah edilmesini, elden geçirilmesi bekleniyor.

Atıl vaziyette olup, hiçbir amaca hizmet etmeyen, üstelik de bakımsız ve çöplüğe dönen haliyle Ilıca’ya yakışmayan görüntü izlenimi veriyor.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol