Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ILICALILAR’DAN BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
 Ilıca’dan Eski Belediye Başkanı Remzi Demir, Cuma Karalar, Zeki Kaçamaz ve Talat Torun’un başı çektiği 80 kişilik bir grup, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

1 Nisan Salı günü akşam saatlerinde Ilıca’dan gelen grup önce Ak Parti İl Başkanlığı Binası’nda Hanefi Mahçiçek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burada, yanında bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Ilıcalılar’ı karşılayan Mahçiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanlığı döneminde Ilıca ile ilgili tasarrufları hakkında bilgiler verdi ve soruları cevapladı.

Mahçiçek yaptığı konuşmada; Ilıca’nın, dışarıdan gelen misafirleri daha iyi şartlarda karşılaması ve hizmet verebilmesi için Onikişubat Belediyesi olarak her türlü katkıyı yapacaklarını söyledi. Mahçiçek; “Bakacağız, değerlendireceğiz. Eğer personel alımı gerekmiyorsa zaten almayacağız! Yok almak gerekiyorsa tabi ki öncelikle o bölgenin insanlarını değerlendireceğiz. Amacımız Ilıca’yı daha yaşanır hale getirmektir. Çünkü biz Ilıca’yı Kahramanmaraş’ın aynası olarak görüyoruz. Bu güne kadar Ilıca'ya hizmeti geçmiş bütün insanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Grup, Hanefi Mahçiçek'i ziyaret edip hayırlı olsun dedikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un seçim bürosuna geçti.

Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay tebrik edilerek başarılar dilendi.


Ziyaretten oldukça memnun olan Erkoç da konuklarını hemen bırakmadı. Onlarla bir süre sohbet edip çay ısmarladı. "Sizler, Ilıca'ya vardığımızda bizi ağırlamadan göndermiyorsunuz." diyen Fatih Mehmet Erkoç, bir de jest yaparak tatlı ikramında bulundu.

Tatlı ikramının ardından hep birlikte objektiflere poz verilerek Türkoğlu'na hareket edildi.

Türkoğlu'nda seçimi kazanarak Ak Parti'den Belediye Başkanı seçilen Osman Okumuş seçim bürosunda ziyaret edilerek hayırlı olsun denildi. Ziyaretten oldukça hoşnut kalan Osman Okumuş duyduğu memnuniyeti dile getirek Ilıca'yı ve Ilıcalılar'ı çok sevdiğini söyledi. Okumuş; "Ilıca'da o kadar dostumuz var ki, o yüzden orayı evimiz gibi görüyoruz. İnanın bize yakın olsa, Türkoğlu'na bağlanması için elimden geleni yaparım." dedi. Bir süre sohbet edilip çay içildi.

Burada da hep birlikte fotoğraf çektirilmesinin ardından Okumuş konuklarını tek tek teşekkür ederek uğurladı.

Türkoğlu'nda ziyaret turunu noktalayan Ilıcalılar geç saatlerde Ilıca'ya döndü.

Haberılıca.biz








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol