Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ILICA’DAKİ CİNAYET AYDINLANDI
 Edinilen bilgilere göre, S.S. (23) ile Osman A. (21) bir süre önce yasak aşk yaşamaya başladı. Gençlerin bu birlikteliğinin ardından S.S. hamile kaldı. 4 aylık hamile olan genç kadın, erkek arkadaşına evlenmek istediğini söyledi. 19 Mart'ta kız arkadaşını buluşmaya davet eden Osman A. aracına binen genç kızı 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü, sonra genç kızın cesedini, yanındaki arkadaşları Mehmet T. (19) ve Ali K. (18) ile Ilıca yolu 5. kilometresinde bir kayanın altına gömdü.

S.S.'nin ve Osman A.'nin aileleri 20 Mart'ta polise kayıp başvurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırma nihayetinde, genç kadının Osman A. ile sevgili olduğu öğrenildi.

Osman A.'yı bulmak için soruşturmayı derinleştiren emniyet mensupları, gencin olay anında yanında olan diğer 2 arkadaşını gözaltına alırken, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan zanlılar, cinayeti Osman A.'nın işlediğini itiraf edip, cesedin yerini söylediler.

AMASYA’DA BİR PARKTA OTURURKEN

Ilıca'ya giden emniyet mensupları, kadının toprağa gömülü haldeki cesedini buldu. Cinayet aleti bıçağı da Osman A.'nın evinde bulan polis, saklanmak için Amasya'ya kaçan genci parkta otururken gözaltına alırken, Maraş'a getirilen genç, emniyette yapılan sorgusunda suçunu kabul etti, başka bir kişiyi sevdiğini ve S.S. ile evlenmemek için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Pişman olduğunu söyleyen zanlı ve diğer 2 arkadaşı, "hamile olduğu bilinen kadına karşı nitelikli adam öldürme ve delilleri karartma” suçlarıyla adli makamlara sevk edildiler.

Cinayete kurban giden S.S. ise bugün toprağa verildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol