Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ILICA’DA SESSİZ VE SAKİN GÜNLER
 Henüz havaların ısınamaması, sezonun başlamaması sebebiyle sakin günler geçiren Ilıca’da, herkes 30 Mart Mahalli seçimlerinin analizini yaparken, esnaf sabırsızlıkla sezonun açılmasını bekliyor.

Mahalli seçimi sonuçlarına ilişkin değişik yorumlar ortaya konulurken, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi (Basın ve halkla ilişkilerden sorumlu) Cuma Karalar, siyasetin belirleyici özelliğini koruyor.

“30 Mart Mahalli seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti ve onun ak kadroları olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat İlçe Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay’a halk inandı, güvendi ve başkanlık koltuğuna oturttu. Bu arkadaşlarımız yaşanabilir Kahramanmaraş için ellerini taşın altına koyacaklardır” diyen Cuma Karalar, seçim sonuçlarının sürpriz olmadığını, aslında beklenen neticelerin alındığını söyledi.


YORUCU MARATONDAN SONRA SAKİNLİK

30 Mart Mahalli Seçimlerinin yorucu maratonu ardından birkaça günlüğüne de olsa inzivaya çekildiğini, stres ve yorgunluk attığını söyleyen Cuma Karalar, Ilıca’da arkadaşları, dostları ile seçim yorumlarına devam ederken, sabırsızlıkla sezonun ve işlerin açılmasını bekliyorlar.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol