Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ILICA, CANLI MÜZİKLE DAHA DA CANLANIYOR
 Belediye parkında vatandaşlar dinlenirlerken, çaylarını yudumlarken,  canlı müzik  dinleyerek ruhlarını dinlendiriyorlar, müzik ruhun da gıdası olduğundan, midelerinden çok ruhlarını da doldurmuş oluyorlar.

Elektrikçi, aynı zamanda da Ilıcaspor Kulübü Başkanı Bekir Karalar’ın işletmeciliğindeki Belediye Parkı, bu günlerde her gün canlı müzik ile canlanırken, hem müşteriyi çekmek, hem de misafirlere neşeli ve müzikli dakikalar geçmeyi amaçlamışlar.

Gençlerden oluşan müzik gurubu, hepsi de birbirinden çok sevilen, müzik dünyasının sevilen şarkılarını seslendirirken, misafirler de gurup sanatçılarına eşlik etmekten kendilerini alamıyorlar.

VAKTİN NASIL GEÇTİĞİNİ BİLMİYORLAR!

Sağlık ve turizm ihtiyaçları yanında, sağlık sorunları için de beldeye gelen vatandaşlar, “Akşam yemekten sonra bir ağırlık çöküyor. Evlerimize çekilip oturmak istemiyoruz. Sağ olsunlar, parkı işletenler bizleri düşünerek, farklı ve keyifli dakikalar geçirelim diye canlı müzik programı koydular. Böylece vaktin nasıl geçtiğini bilmiyoruz, kendilerine teşekkür ederiz!” derlerken,  işletmeci Bekir Karalar da; “Biz önce buraya gelen misafirleri rahat ettirmek niyetindeyiz. Onlara keyifli dakikalar yaşatmak, onları müzikle buluşturmak, ruhlarını müzikle doyurmak istedik, baktık ki misafirler de bu meselede açlardı, iyi de oldu!” diye konuştu. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol