banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

İLÇE GARAJI ARKASINDAKİ HURDALIK…
 Büyükşehir yasası ile beldelerin kapanması ardından, metropolde kurulan iki ilçeye ve büyükşehire ilçelerin ve beldelerin araçları devredildi. Devredilen araçların çoğu kullanılamaz hale gelmiş. Çoğu minibüs ve personel taşıma araçlarından oluşan hurda araçlar ilçe garajı arkasına istif edilirken, araçların iş görebilecekleri satılacak, tamamen kullanılmayacak olanlar da hurdaya ayrılıp kayıtlardan silinecekler.

İNSAN ALLAH’TAN KORKAR!

Bir gidip bakın, terminalde, ilçe garajı arkası hurdalığa döndü. İlçe ve beldelerden gelen araçlara bakın, yüreğiniz sızlar, onları bu hale getirenlere herhalde başka şeyler söylersiniz. Büyükşehirle birlikte sonunun geldiğini bilen allame-ı cihanlar, büyük başkanlar, belde araçlarına bakmadılar, yüz üstü bıraktılar, halka hizmet vermedikleri gibi, araçları da hurdaya çevirdiler. Bindikleri arabalar hariç. Onlara gözü gibi baktılar. Çünkü lazımdı son güne kadar.

Hurdalığa getirilen araçların sayısı geçen gün artıyor ve bu hurdalığa yenileri ekleniyor.

Araçları hurdalık hale getiren hurda beyinlere söylenecek tek söz şu; “Vicdanen rahat mısınız?”


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol