Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYONLARI
 Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından; İlimizin Sosyo-Kültürel yapısı, Üniversite-Polis ilişkileri, Üniversitelerde meydana gelen örnek toplumsal olaylar ve Yükseköğretim kurumlarında meydana gelen ve meydana gelmesi muhtemel öğrenci eylemleri konularında bilgiler verilmiş ve görevli personel tanıtılmıştır.

TDP Şube Müdürlüğü tarafından; TDP’nin amacı, meydana gelen asayiş olayları karşısında izlenecek yöntemler ve 155 Polis İmdat Hattının kullanılması konularında bilgiler verilmiştir.

TEM Şube Müdürlüğü tarafından; illegal ve marjinal grupların eleman kazanma yöntemleri, amaçları, faaliyetleri, izledikleri yöntemler hakkındabilgiler verilmiştir.

Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından; madde bağımlılığı, ağız otu kullanımının zararları, arkadaş seçiminin önemi ve narkotik madde kullanımının zararları ile ilgili bilgiler verilmiş ve konu hakkında kısa videolar gösterilmiştir.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve sorularıyla iştirak ettikleri bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantılarında;

-          Bahçelievler Yerleşkesinde 137 öğrenci,

-          Avşar Yerleşkesinde 832 öğrenci,

-          Karacasu Yerleşkesinde 374 öğrenci olmak üzere toplam 1.343 kişiye ulaşılmıştır.

Toplantılara katılan öğrencilerin görebileceği yerlere görevlilerimiz tarafından afişler asılmış, konuları hakkında pratik bilgiler veren broşürler dağıtılmıştır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol