Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

 Adaya adaylığı için sıraya girenler arasında, partiye emeği sinen, senelerini veren eski İl Başkanı Metin Doğan, kalabalık bir dost gurubu ile geldiği binanın toplantı salonunda, önce Mardin’de teröre kurban giden, şehit düşen 4 polisimiz için Allah’tan rahmet diledi, ama teröre lanet etmekten de geri kalmadı, “bunlar terörün son çırpınışları, ya toprakları terk edecekler, ya da silahları teslim edecekler” ifadesini kullandı.







14 senedir partinin ve teşkilatın içinde olduğunu belirten eski il başkanı Metin Doğan, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu sırasında koltuğu yardımcısı Av. Ahmet Güngör’e bırakırken, 20 aydır parti içinde verdiği mücadelelerden kesitler aktardı, vatandaşların rahatı, huzuru ve her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinde elini taşın altına koyduğunu belirtti, parti olarak mazlumların yanında, zalimlerin karşısında dimdik ve onurlu bir şekilde ayakta durduklarını söyledi.

Doğan, “Bizler görev yaptığımız süre zarfında, mazlumların hep gür sesi olmaya gayret ettik. Çok şükür, il başkanlığı dönemimiz bereketli geçti, kaç tane seçim atlattık. Hepsinden de yüzümüzün akı ile çıktık.  Rekorlar yaşadık, halkın teveccühlerine mazhar olacak oylar aldık. Bugün itibariyle milletvekili sayımız 6 ama inşallah ve inanıyorum ki, 1 Kasım’daki seçimde bu sayıyı 7’ye veya 8’e çıkartma gayreti içindeyiz” dedi.







DEVLET DEMİR YUMRUĞUNU PKK’YA GÖSTERDİ

Kurduğu düzgün cümlelerle dinleyenleri ikna etmeyi başaran milletvekili aday adayı Av. Metin Doğan, “Bu terör bitecek. Bu toprakları terk edecekler, buna inanıyorum. Çünkü devletimiz bu meselede kararlı ve inançlı. Çünkü demir yumruğunu PKK denen alçak terör örgütüne göstermiştir, göstermeye devam etmektedir” diye konuştu, millete hizmet etme şerefi adına kendisini desteklemeye gelen vatandaşlardan destek istedi.







AHMET GÜNGÖR,” BAŞKANIMA VEKİL DİYORUM, KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Konuşması ardından başvurusunu yaptı, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Güngör evrakları teslim aldıktan sonra, alındı belgesini aday adayı Doğan’a teslim ederken, eski başkanlarına başarı dileklerinde bulunmayı ihmal etmedi.







Metin Doğan,
konuşmaların ardından ve alındı belgesini teslim aldıktan sonra, kendisine destek veren dostları ile hatıra fotoğrafı çektirirken, basın mensupları ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Haber: Mehmet Fiskeci

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol