Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

II. MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI ÇALIŞTAYI KAHRAMANMARAŞ’TA
 Kahramanmaraş Ramada Otel’de gerçekleştirilen II. Muhasebe ve Denetim Standartları Çalıştayının açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı.

Konuşmasına son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi anarak başlayan Rektör Deveci “Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeyi amaçlayan teröristlerin hain saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.

Küreselleşen dünyada her alanda olduğu gibi muhasebe alanında da ortak bir dil oluşturmanın gerekliliğini vurgulayan Prof. Dr. Durmuş Deveci “Uluslararası alanda birçok sektörde faaliyet gösteren Kahramanmaraş’ımızı muhasebe alanında da uluslararası düzeye çıkarmayı hedeflemeliyiz. Bu çalıştay vasıtasıyla muhasebe ve denetim meslek elemanları uluslararası düzeyde sorun çözme becerisi edineceklerdir.” dedi.


Rektör Deveci II. Muhasebe ve Denetim Standartları Çalıştayının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken faydalı olması ve amacına ulaşması temennisinde bulundu.

MUFAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Gücenme Gençoğlu ise “Bildiğiniz gibi muhasebe ve denetim standartlarında sık sık değişiklikler oluyor. Bu değişikliklerin özümsenmesi için yoğun bir şekilde ele almak ve ortak bir dil oluşturmak gerekiyor. Bu bakımdan bu çalıştay büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Organizasyon komitesi adına söz alan organizasyon komitesi başkanı ve KSÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Hatunoğlu “Bilimsel toplantılar hepimizin birbirinden birşeyler öğrendiği, güzel dostlukların kurulduğu, motivasyon kazanılan ortamlardır. Bu güzel ortamın oluşturulmasına katkı sağlayan Sayın Rektörümüze, Sayı Dernek Başkanımıza ve bütün katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Muhasebe ve denetim alanından 150’yi aşkın meslek elemanını buluşturan çalıştay 11-13 Eylül tarihleri arasında konusunda uzman öğretim üyelerinin sunumlarının yer aldığı oturumlarla devam edecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol