Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İHYA – DER, KSÜ’DE AŞURE DAĞITTI
 Aşure programı ile ilgili olarak konuşan Kahramanmaraş İhya-Der Başkanı İbrahim Çakmak: “İhya-Der, Kahramanmaraş’ta yeni kurulmuş bir derneğimiz. Amacı; Eğitim, Kültürel faaliyetler ve öğrencilerimize hizmettir. Bugünde yine böyle güzel bir programda bir araya geldik ve yaklaşık bin 500 kişi ile aşuremizi paylaştık, Allah mübarek etsin. Yapılan dualarımızı kabul etsin. Milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olsun inşallah. Katılanların ayaklarına sağlık diyor herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan  programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Onikişubat Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İsmail Bakan ve Prof.Dr. Ahmet Tutuş, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Burhaneddin Türkkahraman, Fakülte Dekanları,  İhya-Der Başkanı İbrahim Çakmak ile çok sayıda bürokrat, üniversite personeli ve öğrenci katıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol