Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

İFTAR KARDEŞLİĞİ BELDELERE TAŞINIYOR
  Onikişubat Belediyesi, Ramazan coşkusunu, hizmet alanına giren her noktaya taşımaya devam ediyor. Ramazan-ı Şerif boyunca gerçekleştirilen iftar programları ve Ramazan eğlenceleri, beldeden mahalle statüsüne dönüşen Fatih mahallesiyle sürdürüldü.

 Fatih Mahallesi Selvi Söğüt Ali Doğan Parkında gerçekleştirilen iftar programına belde sakinleri büyük ilgi gösterirken, hep birlikte iftar yapılıp, dualar edildi. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, böylesine anlamlı etkinliklerde vatandaşlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

  “Onikişubat belediyemizin iftar programı beldeden mahalleye dönüşen yerlerde de devam ediyor. Bugün Fatih mahallemizdeyiz. Yarın inşallah Önsen mahallemizde olacağız. Böylece buralarda yaşayan insanlarımızla birlikte oluyoruz. Onlarla Ekmeğimizi iftarımızı paylaşıyoruz. İnsanlarımızda bu programlarımıza çok güzel teveccüh gösteriyorlar. Bizde kendileriyle beraber olmaktan mutluyuz. Ben iftarımıza katkı yapan hayırsever Ayhan Özge Beye ve iftarımıza katılan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.”

 İftar öncesinde mahalle içerisinde incelemelerde bulunan ve vatandaşların beklentilerini dinleyen Başkan Mahçiçek, bazı konularda da müjde verdi. “Buraya müjdeli haberlerle geldik” diyen Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

 “Fatih mahallemizin, ara yollarının ihalesini yaptık. Kısa sürede buraların yer teslimi yapılarak, inşasına başlayacağız. Diğer yandan vatandaşlarımızın grup yolunun yapılması için talepleri var, bunu da büyükşehir belediyemize ileteceğiz. Aynı zamanda gördük ki vatandaşlarımız bir İmam Hatip Okulu istiyor. Bunu da Milli Eğitim Müdürlüğümüze ileterek, buraya bir İmam Hatip Ortaokulu yapılması için girişimde bulunacağız. Ben bütün Fatih Belediyesi insanlarına sağlık ve mutluluklar diliyorum. İnşallah nice güzel ramazanlara, nice güzel Kadir Gecelerine ve ardından bayramlara ulaşırız. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, şimdiden kandilinizi ve bayramınızı kutluyorum.”

 Çocuklara yönelik orta oyunları ve illüzyon gösterilerinin de sunulduğu Ramazan etkinlikleri teravih vaktin kadar devam etti. Programa Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal ve Fatih Yoğurt ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol