Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
 Vakıf personeli ile birlikte huzurevine giden Boran, Sani Konukoğlu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu adına huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı, kıyafet armağan etti.

 

Bayramların karşılıklı kucaklaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirten Boran, “Huzurevinde kalan sizler, büyüklerimizsiniz, saygın insanlarsınız. Her ne kadar devletimizin güvencesi altında olsanız da bayramınızı kutlamak, maddi ve manevi olarak yanınızda olduğumuzu bir kez daha anımsatmak için bu yıl da sizleri ziyaret etme mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Huzurevi sakinleri ile görüşen Boran, daha sonra Vakıf personeli ile birlikte bayramlarını kutladı ve armağanlarını sundu.

 

SANİ KONUKOĞLU VAKFI

 

Sanko’nun ve Konukoğlu Ailesi’nin sosyal sorumluluk projelerini yürütmek amacıyla 1989 yılında kurulan Sani Konukoğlu Vakfı, bugüne kadar ikisi fakülte binası olmak üzere 18 okul ve ayrıca Gaziantep Üniversitesi Sani Konukoğlu Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne Araştırma-Uygulama Merkezi yaptırdı.

 

Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi binaları inşaatları devam ediyor, Gaziantep Üniversitesi’nin tahsis edeceği arazi üzerine Bilim ve Sanat Merkezi (Okulu) inşa etmek üzere protokol imzalandı.

 

Valilikle işbirliği içerisinde her yıl 35 bin aileye gıda yardımı yapılıyor. Gıda ve diğer yardımların, hiçbir rencide edici görüntüye yol açmadan gerçekleşmesi için her türlü önlem alınıyor.

 

Her yıl 10 bin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine çanta içerisinde bir yıllık ihtiyacına yetecek kırtasiye, 10 bin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine de eksiksiz olmak üzere kıyafet yardımı gerçekleştiriliyor.

 

Üniversitelerde öğrenim gören yaklaşık iki bin öğrenciye karşılıksız burs veriliyor. Bu kapsamda 1990 yılından bu yana üniversitelerde öğrenim gören 17 bin 674 öğrenciye burs sağlandı.

 

Tıp ve sağlık bilimleri alanında eğitim verecek olan Sanko Üniversitesi, 2014-2015 eğitim döneminde öğrenci kabul ederek eğitim-öğretime başlayacak.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol