banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

HOLLANDALI RESSAMDAN ALİ KÖFTE’YE SEVGİLERLE

Cezaevinde 250’ye yakın yabancı uyruklu tutuklu var. Şartları, ortamları insanca yaşamaları ve cezalarını çekmeleri açısından son derece sağlıklı, kapsamlı. Her türlü imkân sağlanıyor.

Peki, yaklaşık 50 yaşlarındaki Hollandalı tutuklu ANNE MARTEN HOLWERDA, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu tablosunu neden yaptı,  altına da neden ‘Ali Köfte’ye sevgilerimle’ dedi.

BAŞKAN ALİ KÖFTE’YE YAPILAN JEST

Yüzlerce üyesi olan, hem Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanlığını, hem de siyasetini başarı ile sürdüren Ali Köfte ile sohbet ederken sorduk, “Bu tablo neden icap etti?”

Dedi ki; Ressamı tanımıyorum. Ancak Oda olarak, cezaevinde tutuklu mahkumlara ayakkabı desteği sağladık. Bizim bu davranışımız karşısında, bendenizin tablosunun yapılması teklif edilince, ben de Cumhurbaşkanımızın tablosunun yapılmasını daha uygun gördüm ve istedim. Sağ olsun, Hollanda’lı ressam Holwerda bize jest yapmış, tablonun altına da bize sevgilerini göndermiş! Kendisine ve cezaevi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Biz de bu sanat harikası tablonun resmini çekip Başkan Köfte’ye hediye ettik, hepsi bu…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol