Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK
 Başkan Durmuş Küçük, Meydandaki esnafları ziyaretinde yaptığı açıklamada, belediye olarak esnaf ve vatandaş kaynaşmasını sürdüreceklerini söyledi belirterek, Elbistan'da birçok şeyi değiştireceklerini ve halkın da bunu göreceğini ifade etti.

Başkan Küçük, yaptığı açıklamada: "Yerel seçimlerde insanlar partimize ve bize, yüzde 47 oranında destek verdiler. Bu ciddi bir oy oranıdır. Bizim gezimizin amacı esnaflarımızı ziyaret ederek onlara teşekkür etmek, sorunları yerinde görmek ve isteklerini ilk ağızdan öğrenmektir. Bundan sonra esnafımızla, mahalle halkı ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceğiz. Elbistan'da geçtiğimiz dönemde yapmış olduğumuz hizmetlerin iki katını yapacağız." dedi.

Bir domates fidesinin bile 2-3 ayda yetiştiğini hatırlatan Başkan Küçük, yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 3 ay geçtiğini, el ele vererek yeni hizmet döneminde büyük hizmetler yapılacağını, vatandaşların bundan emin olması gerektiğinin altını çizdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol