banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE DEVAM
 Cuma günü gerçekleştirilen ilk seminerde Ankara Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Şube Müdürü Abdurrahman Karabudak tarafından ‘Zabıtanın görev ve sorumlulukları’ hakkında eğitim verilirken, Kamu İhale Kurumu Uzmanı Nazım Yılmaz tarafından da ‘İhale Yöntem ve Süreçleri’ konularında bilgiler verildi.

Pazar günü devam eden seminerlerde ise İçişleri Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı Tahir Tekin tarafından, ‘Devlet ihale kanunu ve uygulaması’ ile ‘Belediye bütçesi’ konularında eğitim verildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye hizmetlerini hızlı ve yasal zemin üzerinde en iyi şekilde verebilmek amacıyla bu eğitimlerin verildiğini söyledi. Onikişubat Belediyesi’nin 5 ay önce kurulduğunu anımsatan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Dolayısıyla çalışma şartlarının daha mevzuata uygun şekilde yapılmasını temin etmek bakımından, yani herhangi bir eksiklik olmaması için çalışan arkadaşlarımızı bölüm bölüm, kendileriyle ilgili hizmet içi eğitimden geçiriyoruz. Yani yapılan işlemlerin yasal zemine oturtulması bakımından bunlar gerekli. Böyle bir çalışma içerisinde halkımızın da az çok yakinen gördüğü gibi Onikişubat Belediyemiz çalışma şartlarını çok daha uygun şekilde, başka bir ifadeyle mevzuata uygun şekilde yapmak bakımından bu hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bundan böyle de sürdürecek. Esas olan dediğim gibi hizmetlerin yasalara, mevzuata uygun şekilde ve süratli bir şekilde yapılmasını sağlamak. Bunun için de bu hizmet içi eğitimlerimiz sürecek. Cuma ve Pazar günü olmak kaydıyla da iki tane hizmet içi eğitim düzenledik. Amacımız dediğim gibi arkadaşlarımızın çok daha donanımlı, birikimli bir şekilde çalışmalarını temin etmek.”

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol