banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

HİZMET İÇİ BELGE SEVİNCİ
 Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Müftülüğü tarafından Bayan Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri Müftü İsmail Günay tarafından verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı`nın programları çerçevesinde yaygın din eğitimi kapsamında yürütülen Kur`an-ı Kerimi güzel okuma, hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla İl Müftülüğü bünyesindeki dersliklerde 17 bayan kursiyerin katılımıyla hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan kursiyerler belge sevinci yaşadı.

Kursiyer öğreticilere, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay’ın başkanlığında Uzman öğretici Asiye Dağ ile Emine Savran tarafından, Din hizmetlerinde Kur`an kursu öğreticiliğinin önemi, Kur`an-ı Kerim`i doğru okumanın önemi, Kur`an öğretiminde kur sisteminin uygulanışı, yetişkin eğitiminde temel özellikler, ezber, tecvid, dualar ve tashih-i huruf konularında 8 haftalık eğitim verildi.

Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay merkez ve ilçe köylerinde görev yapan kadrolu öğreticilere verilen eğitimin olumlu geçtiğini belirtti. Müftü Günay açıklamasında; Kursiyerlerimiz kurs sonunda komisyon tarafından yapılan mülakatta, öğreticilerimizin aldıkları eğitimden son derece güzel bir şekilde istifade ettiklerini gördük, bundan da memnuniyet duyduk.”

Seminerin kendileri açısından çok faydalı geçtiğini ifade eden kursiyerler bu tür seminerlerin periyodik olarak yapılmasının yararlı olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kur`an Kursu Öğreticileri, katılım belgelerini de İlçe Müftüsü İsmail Günay’ın elinden aldılar, hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hizmet içi eğitim 04.11.2015 ile 31.12.2015 tarihleri arasında tamamlanmıştı.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol