banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HER HİZMETTE İMZASI VAR
 Hem Kahramanmaraş’ın edebiyat yönünü, hem kentin otantik yerlerini,  hem de Kahramanmaraş’ın ismini tüm dünyaya tanıtmada büyük rol alacak olan dizi film geçen yıl Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal tarafından gündeme getirilmişti. Edebiyatçı babanın kızı olan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar tarafından bizzat ilgilenilen ‘7 Güzel Adam’ adlı dizi 19 Nisan’da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

UYUM İÇERİSİNDE HİZMETİN GELMESİNİ SAĞLIYOR

Hükümet kanadında partisinin en etkili isimlerinden biri olan Ak Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Kahramanmaraş’ın gururu haline geldi. Kahramanmaraş’a yapılan her hizmette imzası bulunan Ünal, yıllardır eksikliği hissedilen ve bir türlü hayata geçirilemeyen milletvekilleri arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük rol aldı.

Milletvekillerinin ve teşkilatın gücünü birleştirerek Kahramanmaraş’a daha etkin hizmetlerin gelmesini sağlayan Ünal, makamının ve şahsının tüm gücünü Kahramanmaraş için kullanmaktan çekinmiyor. İstediği anda istediği bakan ve bürokratla görüşerek kente gelecek hizmet aksamasının önüne geçen Ünal’ın hedefi kenti yatırıma doyurmak.

UÇAK SEFERLERİ BİR İLK

Sık sık ulusal tv ve gazetelerde Türkiye gündemini değerlendiren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, son olarak Hızlı Tren müjdesinin ardından uçak seferleriyle ilgili verdiği müjde sonrası bu sene projeyle ilgili çalışmalar başlamıştı. Ünal, Kahramanmaraş-Ankara uçak saatlerini iyileştirme yönünde çalışma yaptıklarını beyan etmiş ve bu çalışma ise 31 Mart’tan itibaren hayata geçmişti. Yine Ünal tarafından geçen yıl ilk defa gündeme getirilen dizi film de 19 Nisan’da hayata geçiyor. Sıra dışı bir siyasi yol izleyen Ünal, vaat ettiği hizmetleri tarihiyle birlikte veriyor ve gerçekleşmesi için de yoğun çaba harcıyor.


ARTIK DİZİ İLE TANINACAĞIZ

Birçok şairi bünyesinde barındıran Kahramanmaraş’ta çekimi başlayan “7Güzel Adam” dizisi televizyonda çıkmaya gün sayıyor. Kentin çeşitli yerlerinde çekimi devam eden dizi için günlerdir çalışan set ekibi ise emeklerinin meyvesini almak istiyor.

Türkiye’nin 16’ıncı büyük ekonomisine sahip, tarihi güzellikleri ile göz dolduran ve 100 yıl kendi kendine yetebilen suyu bulanan Kahramanmaraş’ta yaşayan şairlerin hayatını anlatan ve AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal’ın desteği ile başlayan “7Güzel Adam”  TRT 1’de 19 Nisan günü yayınlanacak.  50’li yıllarda Kahramanmaraş’ta aynı lisede okuyan şairler Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Alaaddin Özdenören ile öykücü Rasim Özdenören’in yaşamlarından kesitler sunan ‘Yedi Güzel Adam’ için sosyal medya’da dizine sahip çık uyarıları yapıldı.  19 Nisan’da TRT’de yayınlanmaya başlayacak olan dizide; Uraz Kaygılaroğlu (Erdem Beyazıt), Baran Akbulut (Cahit Zarifoğlu) Mertcan Sevimli (Rasim Özdenören), Kemal Uçar (Nuri Pakdil) Çağdaş Tekin (Ali Kutlay) Yiğit Çakır (Akif İnan) ve Orhan Kanalp (Alaaddin Özdenören) gibi oyuncular rol alıyor.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol