Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

H.E.M.’NİN SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ
 Müdürlüğünü Murat Devrek’in yaptığı Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezinde kurs gören 19  kursiyerlerin el  emekleri, göz nurları tablolar, Belediye alt sergi salonunda açıldı.

Açılışta konuşan Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, eserlerin güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, “Emeği geçenleri kutluyorum. Çok güzel eserler gördüm. Çoğu da Maraş’ı anlatıyor, tasvir ediyor. Hepsi de el emeği göz nurunu içeriyor. Her bir eserin anlamı var. Kahramanmaraşlı bayanlarımız ve gençlerimiz, fırsat verildiğinde çok şeyleri başarabileceklerini gösterdiler. Biz belediye olarak bu tür etkinlikler ve sosyal-kültürel etkinlikler sergileyecek olanlara kapımız açık ve onların destekçisi olacağız” derken, kurs usta öğreticisi Canan Berksoy, dönem başında kursa 12 kursiyer ile başladıklarını, bugün gelinen noktada 19 kursiyere ulaştıklarını söyledi.

Berksoy, bütün tabloların ve diğer eserlerin kurs öğrencileri tarafından yapıldığını, açılışa geldiği ve destek verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi,

Dulkadiroğlu H.E.M. resim sergisine katılanlar arasında ayrıca, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kaymakamı Metin Maytalman, Turizm ve Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Devrek, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ile Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri ile bazı emniyet mensupları katıldılar.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol