Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

HEM GENÇ, HEM HEYECANLI
 Belirlenecek belediye başkan adayımızla beraber ilçemize hizmet anlamında görev almak üzere belediye meclis üyeliğine aday adayı olduğunu söyleyen Gökhan Gönen; “Kahramanmaraşlı olma bilinciyle Onikişubat ilçemizde hemşerilerimizin yararına bıkmadan, yorulmadan çalışmaya talibim. Şimdiye kadar görev yaptığım kurum içerisinde memleketimiz için çalışmalar yaptım, bundan sonrada amacım durmadan, yorulmadan Kahramanmaraş’a hizmet etmektir. Çünkü bu kente hizmet etmek, benim için bir onurdur. Kendimizi hizmet sevdalıları olarak görüyoruz. Ak partinin genç neferleri olarak vatanımıza, milletimize hizmet sevdamızın büyüklüğü tartışılmaz bir gerçek. Hep birlikte ele ele vererek AK Parti hizmetlerinin sürmesine katkı sağlayacağız” dedi ve başvuru evraklarını Onikişubat ilçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir’e teslim etti.

Başkan Özdemir de partilerine gençlerin ilgisinin söz etti ve genç yetenek Gönen’e başarılar diledi.

ÖZGEÇMİŞ:

25.07.1982 yılında Kahramanmaraş Merkez Yörükselim mahallesinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kahramanmaraş’ta tamamladım. 2000 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım. 1.5 yıl okula devam ettikten sonra bırakmak zorunda kaldım. Sonrasında iş hayatına atıldım. Yaklaşık 8 yıl Kahramanmaraş’ta yerel gazetecilik ve grafikerlik yaptım. Birçok gazete, kitap vb tasarımlarım mevcut.

2004 yılında askerlik hizmetimi tamamladım. Askerden geldikten sonra 2006 yılında Kahramanmaraş Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Grafik-Tasarımcı olarak çalışmaya başladım. Halen bu görevlerim devam etmektedir. Belediye Yayınlarının tasarımını ve organizelerini yapmaktayım. 2007 Yılında Kahramanmaraş Ak Parti Gençlik kolları yönetiminde yer aldım.

Evliyim. Sudenur, İrem Naz ve Muhammed Erdem adlarını taşıyan üç çocuk babasıyım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol