Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

HAZIRLIKLAR TAMAM KAHRAMANMARAŞ REKOR KIRACAK
 Müftülük Meydanında, yüz binlerin Başbakan Erdoğan'ı dinlemeye geleceğini ifade eden DOĞAN, "Geçtiğimiz mitinglerdeki sayıyı daha da arttırarak Kahramanmaraş, Sayın Başbakanımızı 100 binden daha fazla kişinin katıldığı mitingle bağrına basacak" dedi.

Meydan gelin gibi süslendi.

Miting hazırlıkları için tertip komitesi oluşturduklarını ve her gün toplantı yaparak hummalı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden DOĞAN, değişik kanalların kullanarak vatandaşların mitinge davet edildiğini belirtti.

Müftülük Meydanı'nın bayraklarla, balonlarla, büyük boy posterlerle süslendiğini dile getiren DOĞAN, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımızın 100 binden fazla kişiye hitap edebileceği şekilde platform hazırlıyoruz. AK Parti'nin Kahramanmaraş’ta bugüne kadar yaptığı en coşkulu mitinge ev sahipliği yapacağız. Bir önceki mitingimizden daha coşkulu, daha kalabalık olmasını istiyoruz. Başbakanımız teşrif ettiğinde Müftülük Meydanında büyük bir coşku hâkim olacak."

Kahramanmaraş Adayımız Fatih Mehmet ERKOÇ ’un Kahramanmaraşlılar tarafından büyük bir ilgi ve destekle karşılandığını vurgulayan DOĞAN, 30 Mart'ta Kahramanmaraş ‘ta seçimi büyük bir farkla kazanacaklarını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol